in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Uncharted 4 stiže na PC

Sljedeća PlayStation igra

Interni dokumenti tvrtke Sony otkrivaju kako je Uncharted 4: A Thief’s End sljedeća PlayStation igra koja će jednog dana osvanuti na PC-u.

Tvrtka Sony ovih je dana imala prezentaciju za investitore i iako su dokumenti za taj povod bili interni, na kraju su završili na internetu. Izašlo je iz njih dosta zanimljivosti, navodi Hcl.hr, od Sonyjevog plana za AI Agente do potvrde da će poznate PlayStation franšize dobiti svoje mobilne igre. Između ostalog, u prezentaciji je uočena informacija koja će najviše zanimati PC gamere.

Naime, Sony u prezentaciji navodi Uncharted 4: A Thief’s End kao sljedeću igru koju će prebaciti na PC platformu nakon što su već lansirali Horizon: Zero Dawn i Days Gone. Nisu išli u detalje kada bi se to moglo dogoditi ni što će PC port sve sadržavati. Međutim, i sama potvrda je uzbudljiva jer će to biti prvi Uncharted na PC-u. Ili bilo kojoj drugoj platformi koja nije PlayStation

Radi se tu o sada već pet godina staroj igri, ali su Sonyjevi planovi pomalo očiti. Sljedeće godine u kina stiže filmska adaptacija Uncharteda i poželjno je da što više ljudi bude upoznato s tom franšizom. Uncharted 4 na PC-u možda ćemo igrati prije nego što Uncharted dođe u kina, što bi se trebalo dogoditi 11. februara 2022., ako ne odgode film po petstoti put.

Osim toga, Sonyju se očito isplati taktika lansiranja starijih PlayStation ekskluziva na PC. Otkriveno je kako su u slučaju Horizon Zero Dawna na PC-u imali povrat uloženoga veći od čak 250%.