in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Datum lansiranja Dying Lighta 2 lansiran prije službenog otkrivanja

Pokvarili iznenađenje

Internet je ponovno pokvario iznenađenje koje su pripremali tvorci igre Dying Light 2. Datum izlaska te igre procurio je prije službenog otkrivanja.

Danas u 21 sat trebali bismo saznati datum izlaska nadolazeće igre Dying Light 2. To jest – sada bi to trebala biti samo potvrda datuma koji je neslužbenim kanalima već otkriven. Nekoliko je portala zabunom (ili namjerno) objavilo reklamu za Dying Light 2 na kojoj se jasno vidi kako igra izlazi 7. decembra 2021.

Iako su reklame brzo uklonjene, internet pamti. Informacija nije došla iz službenog izvora, navodi Hcl.hr, pa postoji mala šansa da nije istinita, ali u tom slučaju radilo bi se valjda o koordiniranoj šali na račun Techlanda i njihove igre. U svakom slučaju, osim datuma izlaska navode se i platforme na kojima će se igra pojaviti te se time potvrđuje da se nije odustalo od verzija za PlayStation 4 i Xbox One – njih će i dalje biti, uz verzije za PC, XSX i PS5.

Bez obzira na to što je datum izlaska procurio, večerašnja prezentacija svejedno bi trebala biti interesantna jer igru u akciji nismo vidjeli već skoro dvije godine. Evo kako je to izgledalo u jesen 2019.: