in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Tom Cruise glumi u novoj igri tvoraca Skyrima?

Videoigra Starfield

Ako je vjerovati informacijama koje su se počele širiti internetom, hollywoodski glumac Tom Cruise mogao bi se pojaviti u nadolazećoj videoigri Starfield.

Neki se šale da bi cameo ulogu u Bethesdinoj igri Starfield mogao imati mačak Garfield, ali čini se da je igri navodno bliža druga zvijezda. Internetom je tako počela kružiti glasina da je Bethesda za svoju svemirsku igru angažirala hollywoodsku zvijezdu Toma Cruisea. Izvor glasine su tri takozvana Starfield insajdera – koji su sami sebi dodijelili tu “titulu” i vrlo je upitno koliko su njihove informacije pouzdane. No, ne treba zanemariti da su iz Bethesde jednom prilikom javno poručili kako su fanovi spomenutog glumca.

Ne bi bilo prvi put da se u njihovim igrama nalaze slavni glumci. U TES IV: Oblivion to su bili Patrick Stewart i Sean Bean, u Falloutu 3 Liam Neeson, a u Skyrimu Christopher Plummer ipokojni Max von Sydow. Nagađa se da bi u Bethesdi mogli preuzeti taktiku koju je CD Projekt koristio za Cyberpunk 2077, navodi Hcl.hr, a to je angažman popularnog glumca Keanua Reevesa. Nema sumnje kako je Keanu uvelike pomogao promociji i marketingu spomenute igre pa ne bi bilo čudno da Tom Cruise Bethesdi posluži za sličnu namjenu.

U bilo kojem slučaju, ništa još nije službeno potvrđeno ni demantirano. Otkrivanje Starfielda očekuje se na E3 sajmu sredinom šestog mjeseca. Prema dosadašnjim glasinama, igra će biti lansirana kao ekskluziva za PC i Xbox konzole.