in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Cyberpunk pucačina The Ascent dobila je datum izlaska

Odlično izgleda

Izdavačka kuća Curve Digital otvorila je narudžbe za The Ascent, nadolazeću cyberpunk igru koja spaja role-playing s arkadnim napucavanjem.

Ponovo smo uzbuđeni oko neonskih ulica prenapučenog grada, letećih vozila i napucavanja s protivnicima koji su više mašine nego ljudi. Ovog puta ne mislimo na Night City nego na planet Veles, gdje će se odvijati igra The Ascent. U njoj ćemo izometrijsko napucavanje, solo ili u co-opu s do četvero igrača, moći okusiti od 29. jula 2021., najavila je izdavačka kuća Curve Digital.

The Ascent tog datuma dolazi na PC, Xbox One i Xbox Series X i S platforme, a od prvog će dana također biti dostupan preko pretplate na Xbox Game Pass. Narudžbe za igru otvorene su od danas, s 10% popusta, odnosno po cijeni od 27 eura, objašnjava Hcl.hr.

Povodom najave datuma izlaska, The Ascent je dobio još jedan promotivni traile. Igra definitivno izgleda oštro i detaljno, a posebno su impresivni čestični efekti, kao i dim te vatra. Uz to – komadanje neprijatelja – mogao bi The Ascent biti jedan od iznenadnih hitova 2021.