in

God of War dobio datum izlaska, Sony ga brže-bolje uklonio

Velika PS4 ekskluziva God of War na službenoj PlayStation trgovini kratko je dobila datum izlaska, prije nego je isti zamijenjen placeholderom.

Prošlo je već godinu i pol otkako je novi God of War najavljen i premda smo se nadali da bismo ga mogli zaigrati još u 2017., svima je jasno da od toga neće biti ništa. No, bilo bi realno očekivati da ove godine dobijemo barem datum izlaska te igre. To se možda još i dogodi na PlayStation Experience manifestaciji, no datum možda znamo već i sada.

Naime, na službenoj stranici God of Wara u sklopu PlayStation Storea jučer je osvanuo datum izlaska – 22. 03. 2018. Doduše, datum nije dugo ostao naveden jer ga je Sony brzo promijenio na 31. 12. 2018., što je placeholder datum, s obzirom da Sony nije lud izbaciti takvu igru zadnjeg dana u godini.

Što se 22. nart tiče, datum je sasvim moguć, premda se radi o četvrtku, danu kada igre inače ne izlaze toliko često. Ipak, moguće je da Sony sa God of Warom želi izbjeći potencijalnu gužvu i rezervirati termin koji bi predstavljao “Kratosov dan”. U bilo kojem slučaju, imamo dojam da ćemo istinu ove priče doznati ovoga vikenda.