in

Geoff Keighley potvrdio i Norman Reedusa kao prezentatora, očekujemo spektakl

Ovogodišnji The Game Awards će biti zanimljiv kao nikada do sada. Zbog svih kulminacija u svijetu video igara. Šutnje i tajne koje nam developeri ne žele da otkriju do posljednjeg momenta samo povećavaju našu zanimaciju šta nas to čeka sljedeće. Kao što smo već pisali. Sada nam je i potvrđeno.

Geoff Keighley je na svom Twitter profilu potvrdio i trećeg prezentatora na ovogodišnjem The Game Awardsu i to popularnog glumca iz serije The Walking Dead Normana Reedusa, a prethodno su potvrđeni Hideo Kojima i Guillermo Del Toro.

Kao što smo već nagađali, naše sumnje će se čini se i obistimiti. Skorom cijela ekipa za igru Death Stranding će biti na ceremoniji, gdje očekujemo nove informacije jedne od najočekivanijih igara za 2018. godinu.

Mi očekujemo gameplay igre ali i neka još veća iznenađenja. Jer Hideo Kojima uvijek ima neko dodatno iznenađenje za svoje fanove, tako da će vjerovatno biti i ovaj put.

Veliko prijateljstvo između Normana Reeadusa i Hidea Kojime je već odavno prisutno i oni to uopšte ne kriju na društvenim mrežama, gdje svojim statusima samo to i potvrđuju.

Sve važne informacije sa ovoga velikog događaja ćemo vam prenijeti. Zato budite uz nas.

U nastavku možete vidjeti oba trailera koja su objavljena za Death Strandin.