in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Poboljšano izdanje igre The Witcher 3: Wild Hunt moglo bi sadržavati najpopularniju korisničku modifikaciju

HD Reworked Project

The Witcher 3 će za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X/S u drugoj polovici 2021. dobiti grafički poboljšano izdanje.

Najavljeno je kako će u igru biti ubačeni ray tracing efekti, učitavanja će biti brža i sve će se izvoditi u glatkih 60 sličica po sekundi na svim platformama. Taj smo dio već znali, a nova informacija nam je ta da je dio tog next-gen ažuriranja igre možda već i dostupan u izdanju za PC.

Naime, kreator najpopularnije korisničke modifikacije za The Witcher 3 otkrio je ovoga tjedna kako je u pregovorima s ekipom CD Projekta oko uvrštavanja modificiranih tekstura HD Reworked Project moda u next-gen verziju igre.

Kako kaže, ništa još nije dogovoreno, ali je izgledno da će njegove oštrije (4K) teksture poslužiti kao baza za next-gen verziju Witchera 3. Za to će vjerojatno dobiti određenu kompenzaciju, što bi mu bila kruna petogodišnjeg rada na tom projektu.

Sama modifikacija mijenja teksture praktički svih stvari u igri. Negdje se radi samo u oštrijim teksturama, a drugdje pak objekti dobivaju potpuno nove detalje. Pri tome je sve u skladu s artističkom vizijom CD Projekta pa u sklopu ovog moda nećete naći teksture vlakića Tomice.

The Witcher 3: Wild Hunt HD Reworked Project verzije 12.0 možete preuzeti na Nexusu, ako ste nestrpljivi i ne možete dočekati poboljšanu verziju igre.