Blog.playstation.com
in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

“Destruction AllStars” je sada na snazi, ekskluzivno za PlayStation 5!

Šta fanovi mogu očekivati?

Ekskluzivna igra za PlayStation 5 “Destruction AllStars” u ovoj verziji detaljno opisuje vlastitu prvu sezonu sadržaja, uključujući novi lik i brojne alatke za kombiniranje tokom igranja.

Destruction AllStars predstavlja jednu od rijetkih istinskih PlayStation 5 igara koje su trenutno na raspolaganju, iako je u vrijeme objavljivanja zaradila podijeljene kritike.

Od svog pomalo stjenovitog lansiranja, programer Lucid Games radio je na poboljšanju iskustva Destruction AllStars, rješavajući tehničke probleme s igrom i uzimajući na znanje povratne informacije fanova prilikom svake izmjene. Sada je programer detaljno objasnio svoje planove za Destruction AllStars Season 1: Hotshots, a koji će donijeti pregršt novih sadržaja dodanih u „živu“ službenu borbenu igru.

PROČITAJTE VIŠE: Danas izlazi Sezona 1 igre Destruction AllStars

Lucid Games objavio je novi trailer za Destruction AllStars Season 1, koji detaljno opisuje šta fanovi mogu očekivati.

Destruction AllStars 1. sezona sada je omogućena uživo za igranje, a u istoj su kreatori dodali novog lika Albu i specijalizirano vozilo, zajedno s Story Modeom koji bi fanovima trebao pružiti daljnji uvid u nju kao lika. Story Mode zamjenjuje Destruction AllStars ‘Challenger Series počevši od 1. sezone.

Danas također izlazi prva sezonska propusnica Destruction AllStars. Nazvan AllStar Pass, Destruction AllStars preuzima koncept i trebao bi biti poznat svima koji su igrali igru ​​uživo. Tijekom sezone igrači će zarađivati ​​XP za povišenje AllStar prolaza, što im omogućuje da u tom procesu zarade neke kozmetičke nagrade.

Fanovi se mogu radovati 19. maja – sljedećem velikom ažuriranju za Destruction AllStars u sezoni 1, u kojem će biti dodan Photo mode, zajedno s Story mode za lik Ratu, a 2. juna će novi način igre Blitz dodati na popis vrstu podudaranja Destruction AllStars. Blitz je mode u kojem će četiri momčadi imati po tri borbe sa svim potpuno jedinstvenim likovima. Nadaju se da će ovo rezultirati taktičnijim stilom igranja.

Sljedeći Story Mode stiže 9. juna gdje će Boxtop biti većinski u centru pažnje, a nakon toga slijedi Angelov Story Mode 7. jula. Tijekom maja i jula igrači Destruction AllStarsa također se mogu radovati posebnim popisima pjesama koji će biti dostupni u igri na ograničeno vrijeme.

Recenzije Destruction AllStars bile su mješovite u vrijeme objavljivanja, ali programeri su uložili zajednički napor da odgovore na kritike i osiguraju da igra bude lako dostupna PS5 igračima.

Destruction AllStars ne samo da je dva mjeseca bila besplatna igra PS Plus, već je i nabavna cijena dramatično smanjena. To bi trebalo osigurati da svako zainteresiran za provjeru sadržaja 1. sezone igre to može učiniti bez ikakvih većih financijskih obaveza.

Više detalja možete pročitati na PlayStation blogu ili se obratite se svom lokalnom PR Manageru.