Blog.playstation.com
in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Danas izlazi Sezona 1 igre Destruction AllStars

Prva sezona Destruction AllStars pod nazivom Hotshots dolazi danas na PS5

Sezona 1 donosi pregršt novog sadržaja u popularni Destruction AllStars, a niže možete pročitati što vas sve očekuje u Sezoni 1 Destruction AllStarsa.

Novi natjecatelj

Alba je veteran Destruction AllStarsa koja se vraća na natjecanje nakon nekoliko godina izbivanja. Ona je žestoka natjecateljica iz Škotske koja u arenu donosi jasan osjećaj odlučnosti, zajedno s visokotehnološkim oklopnim bojnim odijelom.

AllStar Pass

Uz Destruction AllStars Sezonu 1 dolazi i potpuno novi AllStar Pass. Uz AllStar Pass igrači mogu osvojiti kozmetičke dodatke tijekom online igre, bez obzira na to kako se odluče igrati. AllStar Pass imat će 100 razina za otključavanje, a neki će predmeti biti dostupni svim igračima uz premium nivo koji se može kupiti za 1000 Destruction bodova.

Photo Mod

Za nekoliko tjedana Photo Mod će biti dostupan na Destruction AllStarsu. Tijekom igre za jednog igrača, moći ćete pauzirati igru u bilo kojem trenutku i korisiti freecam pogled kako biste snimili savršenu scenu. Nakon što uhvatite idealan kadar, možete primijeniti razne naljepnice, okvire i filtre kako biste poboljšali svoju sliku i učinili ju savršenom.

Blitz

Za igrače koji žele svoju karijeru podići na višu razinu tu je game mode – Blitz. Ovo je potpuno novi način igre i bit će dostupan otprilike na pola sezone. Ovaj je način izgrađen kako bi pokazao kako izgleda vješta timska igra. U svojoj srži, Blitz je evolucija Mayhema, a za razliku Mayhema, Blitz se sastoji od kratkih, intenzivnih, adrenalinskih rundi.

Više detalja možete pročitati na PlayStation blogu ili se obratite se svom lokalnom PR Manageru.