in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Forza Horizon 5 mogla bi se zaputiti u Meksiko

Friške glasine

Sljedeći nastavak iz serijala Forza Horizon mogao bi nas odvesti na teritorij Meksika, ako je vjerovati friškim glasinama.

Svaka igra iz serijala Forza Horizon sa sobom je donosila specifičnu regiju, odnosno lokaciju na kojoj su se vozili automobili svih vrsta. Forzin izmišljeni festival započeo je na teritoriju SAD-a, potom se prebacio na Francusku i Italiju, preselio u Australiju te se u četvrtom dijelu provozao do Velike Britanije. Iako je već najavljena sljedeća Forza Motorsport, a razvojni tim Playgrounds radi na novoj igri iz serijala Fable, javna je tajna da nam uskoro stiže Forza Horizon 5, a moguće je da smo doznali njezino mjesto radnje, navodi Hcl.hr.

Iako se Japan zaziva već godinama, čini se da ne idemo na istok nego na zapad. Novinar portala VentureBeat, Jeff Grubb, u nedavnom je podcastu izjavio kako je načuo da će se iduća Forza odvijati u Meksiku. Za sada je to samo glasina, ali Grubb se ranije pokazao kao vjerodostojan izvor informacija pa nas ne bi čudilo da je u pravu.

Ima li istine u ovome vjerovatno ćemo saznati idućeg mjeseca. Microsoft je potvrdio svoj nastup na E3 sajmu koji će se održati sredinom lipnja, te je izgledno da će igru najaviti upravo ondje – baš kako je to bio slučaj sa svim prethodnim igrama iz serijala Forza Horizon.