in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Besplatno se dijeli Horizon: Zero Dawn za PS4

Ne traži PS Plus

Nakon indie naslova koji su se dijelili u sklopu kampanje Play at Home, Sony vlasnike PlayStationa 4 i 5 nagrađuje besplatnim primjerkom igre Horizon: Zero Dawn.

Napokon je došlo na red ono što je ranije bilo obećano – Horizon: Zero Dawn može se nabaviti potpuno besplatno u verziji za PlayStation 4. Igru u digitalnom izdanju trajno možete dodati svojoj kolekciji igara i za to vam ne treba aktivna pretplata na PS Plus – ponuda je neobvezujuća, kao i sve dosadašnje u sklopu kampanje “Play at Home”.

Dobra je vijest da se dijeli Horizon: Zero Dawn Complete Edition, odnosno verzija igre koja uključuje i ekspanziju The Frozen Wilds. I dobra je vijest da imate skoro mjesec dana da igru dodate svojoj kolekciji jer će ponuda trajati sve do 14. 5.

Horizon: Zero Dawn inače je jedna od najbolje prihvaćenih Sonyjevih igara iz ere PlayStationa 4.

Akcijska je to avantura u otvorenom svijetu gdje junakinja Aloy nastoji razotkriti istinu iza apokalipse koju su prouzrokovala mehanizirana vojska robota u obliku životinja, objašnjava Hcl.hr.

Nažalost, Horizon do sada nije dobio nikakvu nadogradnju za PlayStation 5 pa se igra na toj konzoli izvodi jednako kao i na PlayStation 4 Pro – u 30 sličica po sekundi. Svejedno, i dan danas je to jedna od ljepših igara otvorenog svijeta, a tko zna – možda igra na PS5 jednoga dana dobije tretman kakav ima u verziji za PC.

Usput rečeno, još uvijek vrijedi ponuda u kojoj možete nabaviti devet besplatnih igara za PS4/PS VR, uključujući Subnauticu, Abzu, Astro Bota i druge naslove. Ako još niste dodali te igre u svoju kolekciju, možete to naraviti najkasnije do petka, 23. aprila u 17 sati.