in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ukupna vrijednost 70 eura: Epic Games Store besplatno dijeli pet igara!

Besplatno će se dijeliti odlični horor Alien: Isolation

Epic Games Store ponovno ima dobru ponudu, pogotovo ako volite njemačku školu point’n’click avantura. A sedmica je još bolja.

Zadnjih nekoliko sedmica na Epic Games Storeu uredno su se dijelile igre “za džabe”, ali uglavnom su to bili neki manje poznati naslovi. No, sada je ponuda opet vrlo zanimljiva i ponešto izdašnija. Dijele se tri igre, od čega je je jedna zapravo kolekcija s tri naslova, što u prijevodu znači da besplatno možete pokupiti čak pet igara, objašnjava Hcl.hr.

Trilogija koju spominjemo je Deponia, njemačka point’n’click avantura koja je svoju priču započela 2012., a zaključila 2016. Radnja te igre prati smotanog lika Rufusa koji živi na smetlarskom planetu i sanja o životu u lebdećem gradu Elysiumu. Šanse za ostvarenjem tog sna povećavaju mu se kad mu u dvorište padne uspavana djevojka upravo iz tog grada, u koju se Rufus usput zatreska do ušiju. Igre iz serijala Deponia prožete su humorom, rukom crtanom grafikom te zagonetkama koje traže slojevito razmišljanje i kreativno snalaženje.

Deponia: The Complete Journey (PC)

Druga igra koja se dijeli također je djelo istoga tima, njemačkog Daedelic Gamesa. The Pillars of the Earth nešto je ozbiljnija priča, bazirana na popularnom romanu Kena Folletta. Radnja se odvija u 12. stoljeću, u Engleskoj, a prati problematičnu izgradnju katedrale u jednom malom mjestu, proces koji kroz 30 godina utječe na brojne živote kroz napetosti, zavjere i romanse.

The Pillars of the Earth (PC)

Zadnja igra koja se dijeli besplatno na Epicu sve do idućeg četvrtka je indie naslov The First Tree. To je istraživačka igra iz trećeg lica koja prati dvije priče – u jednoj kontroliramo lisicu koja traži svoju nestalu obitelj u divljini, a u drugoj sina koji se nastoji zbližiti s ocem na Aljaski.
Besplatno nabavi The First Tree (PC)

Sljedeća sedmica na Epicu Games Store bit će još interesantnija. Besplatno će se dijeliti odlični horor Alien: Isolation (već po drugi put) te originalna kartaška igra Hand of Fate.