in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Najavljen Rally Mechanic Simulator: Život je uzbudljiviji nego što mislite

Obećava puno šarafanja

Tvrtka PlayWay i developer Atomic Jelly predstavili su svoju viziju igre koja simulira život mehaničara rally vozila. Život je uzbudljiviji nego što mislite.

U ovu drugu kategoriju pripada nova igra Rally Mechanic Simulator u kojoj servisiramo vozilo vozača relija, čupamo komade drveta iz njegovog auta te šarafamo… i šarafamo, pod stiskom vremena.

Kao i sve druge igre ove sumnjive tvrtke, Rally Mechanic Simulator izgleda kao nešto što na kraju uopće neće izgledati kao u traileru. Datum izlaska nije ni najavljen, navodi Hcl.hr.

Igru razvija Atomic Jelly, a taj tim, osim krajnje blesavog naziva, u pripremi ima već tri druge igre: Bus Controller Simulator, Space Mechanic Simulator te Truch Mechanic. Kad ih sve planiraju dovršiti – lud je onaj ko zna!

Alternativno, Atomic Jelly je samo jedan od fiktivnih timova tvrtke PlayWay koji tehnički ne postoji niti će ova igra ikada izaći. Mislim, evo – dok sam pisao ovaj članak, oni su najavili novu igru – simulator kontroliranja prosvjednika. Sutra se pak očekuje velika premijera Pirate Simulatora – ne propustite to nikako, bit ćemo na terenu sa friškim vijestima od 15 sati.