0
in

Prvi gameplay i slike iz nove MMO igre PUBG developera Ascent: Infinite Realm

Ranije ovog mjeseca, Bluehole je najavio svoj novi MMO projekat Ascent: Infinite Realm, a sada imamo priliku da malo bolje pogledamo ovu igru.

Na nedavno održanom gaming sajmu G-Star u Južnoj Koreji, izdavač trenutno najpopularnije PC igre PlayerUnknown’s Battlegrounds je publici dao priliku da uživo vide njihov novi MMORPG smješten u steampunk svijet. Kratku gameplay montažu možete pogledati u ovom članku, a ista uključuje i borbe letećim brodovima.

Igrači koji su se malo više družili sa Bluehole igrama prije PUBG primjetiće dosta sličnosti sa igrom Tera – specifični grafički stil, pa i gameplay elementi su tu. A:IR s druge strane uvodi masivne vazdušne bitke, borbe čitavih realma/servera, steampunk mašineriju, zmajeve… Ljubitelji MMORPG-a imaju čemu da se raduju.

Ascent: Infinite Realm će početkom sljedeće godine imati PC betu, a nešto kasnije se očekuje i puno izdanje igre. Bluehole će igru izdati u saradnji sa Kakao Games, koje znamo po MMO igri Black Desert Online. Pitanje je samo da li će biti ponovljen ogroman uspjeh PUBG.