in ,

LOLLOL LOVELOVE WTFWTF TUGYTUGY WOWWOW

Next-gen nadogradnja za Zombie Army 4: Dead War

Očekujte veći fps i višu rezoluciju

Zombie Army 4: Dead War već je dobio next-gen nadogradnju za Playstation 5, a uskoro će i verzije za Xbox Series X/S konzole dobiti slični tretman. Očekujte veći fps, brže učitavanje i višu rezoluciju.

Ako pratite HCL portal, onda znate da u sklopu PS Plus pretplate za četvrti mjesec dobivate Zombie Army 4: Dead War. Kooperativna je to pucačina od tvoraca Sniper Elite serijala, a sada su nam stigle i nove informacije vezane za next-gen iskustvo ovog napucavanja s zombijima.

Studio zaslužan za razvoj ove igre Rebellion, obznanio je što možemo očekivati od nadogradnje za nove generacije konzola. Pogađate – veći FPS, brže učitavanje i viša rezolucija, ali evo i službenog popisa što na koju konzolu dolazi i kada.

Playstation 5 (dostupno odmah)

  • 4K rezolucija pri maksimalnom osvježenju od 60Hz (DRS uključen što znači da rezolucija može pasti kako bi se održao stabilan FPS)
  • skraćeno vrijeme učitavanja

Xbox Series X (dostupno 8.4. ove godine)

  • igrači će moći birati između Quality i Preformance režima
  • Quality – 4K rezolucija pri maksimalnom osvježenju od 60Hz (DRS uključen što znači da rezolucija može pasti kako bi se održao stabilan FPS)
  • Preformance – 1080p rezolucija pri maksimalnom osvježenju od 120Hz (zahtjeva 120Hz monitor i HDMI 2.1)
  • skraćeno vrijeme učitavanja

Xbox Series S (dostupno 8.4. ove godine)

1080p rezolucija pri maksimalnom osvježenju od 60Hz (DRS uključen što znači da rezolucija može pasti kako bi se održao stabilan FPS)
skraćeno vrijeme učitavanja

Treba napomenuti i da dolaze nove značajke poput cross-platform multiplayera za Windows 10 trgovinu s Steamom i Epicom, nova glazba, promjene u određenim misijama po pitanju balansa i razni ispravci bugova. Kao što smo zaključili, napucavanje s zombijima dolazi za Xbox Game Pass 8. 4. ove godine, a nadogradnja na next-gen iskustvo će biti besplatna.