in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Najveća konzola na svijetu: Napravio Nintendo Switch kojeg je nemoguće izgubiti

Poklon dječjoj bolnici

Šuška se zadnjih nekoliko da bi novi model Nintendo Switch konzole mogao imati ekran veće dijagonale. Međutim, i prije nego je najavljen takozvani Switch Pro, na internetu se proširila priča o drugoj “profesionalnoj” verziji Switcha – onoj koja je 650% veća od standardne.

Naime, američki inženjer Michael Pick uzeo si je zadatak napraviti najglomazniji model Switcha koji zapravo radi. Kako kaže Pick, standardni mu se Switch sviđa zbog svoje prenosivosti, ali mu je problem to što ga se lako zagubi. Stoga je napravio model koji teži skoro 30 kilograma – i taj je malo teže izgubiti.

Ovaj mod Switcha zapravo je TV s ugrađenom Switch konzolom i kontrolerima koji su izrađeni 3D printerom, navodi Hcl.hr.

Sve tipke na ogromnim Joy-Conima su funkcionalne i povezane sa stvarnim naredbama, a imaju svoj sustav napajanja tako da ne troše bateriju. Kakve koristi iko ima od najvećeg Switcha na svijetu? Niko se naravno neće igrati s imitacijom Joy-Cona, no kad se spoje dodatni konroleri, ovo je zapravo Switch+TV.

Sam Michael Pick odlučio je donirati svoju kreaciju jednoj dječjoj bolnici u Nashvilleu. Sudeći po prvim reakcijama, klincima se najveći Switch na svijetu itekako svidio, a Pick kaže kako mu je doniranje bilo najbolji dio cijelog ovog projekta.