in

Assassin’s Creed Rogue mogao bi uploviti u remaster izdanje

Izgleda da Ubisoft priprema HD verziju Assassin’s Creed Roguea, barem ako je za vjerovati glasinama koje su proširile čak tri italijanska shopa.

Prošle godine, Ubisoft je ušminkao najpoznatijeg ženskara iz Firence kako bi njegovu životnu avanturu mogli doživjeti na trenutnoj generaciji konzola. Prema nedavnim glasnima, koje nam stižu baš iz kulturno bogate Italije, Ezio Auditore nije jedini iz reda Assassina koji se odlučio na takav postupak. Konkretno, tri italijanska shopa – ReluxShopWebster i ePrice – navode da će Assassin’s Creed Rogue HD biti spreman za PlayStation 4 i Xbox One u trećem mjesecu sljedeće godine.

Dakle, ako trenutak dopustimo vjerovati da se ovdje ne radi samo o nepouzdanim informacijama, za nešto više od tri mjeseca vratit ćemo se u razdoblje Sedmogodišnjeg rata, koji se odvio neposredno prije Američke revolucije u Assassin’s Creedu 3. To znači da je Rogue poslužio kao nastavak za Black Flag, no njegova radnja veže se i uz Unity. Ovaj dio pobliže nas upoznaje s izdajicom Assassina, Shayom Cormacom, koji se okrenuo redu Templara te se upušta u lov na svoju nekadašnju braću po britanskim kolonijama u Americi, ali i plovidbu po Atlantiku.

Svakako, Ubisoft još uvijek treba potvrditi hoćemo li remasterizirano izdanje Assassin’s Creed Roguea zaista igrati pred proljeće sljedeće godine ili će od istoga ostati tek mrtvo slovo.