in

Prvi put u historiji Football Manager možete skinuti besplatno

Prvi put u historiji modernog sporta, a i videoigara, Football Manager 2020 dijeli se besplatno.

Mogao se isti igrati besplatno na Steamu mjesec dana za vrijeme korona krize ranije ove godine, ali sada istu igru možete dobiti u trajno vlasništvo bez da za nju platite i fening. Fora je jedino u tome što se dijeli izvan Steama – na Epic Games Store na ovom linku.

Ponuda vrijedi od danas pa sve do 24. septembra. Neki će reći kako je sad već kasno da dijele ovakvo nešto jer uskoro stiže novo izdanje. Međutim, do toga nas ipak dijeli još neko vrijeme jer će Football Manager 2021 izaći nešto kasnije nego inače – predviđa se tek u decembru.

Besplatni Football Manager 2020 službeno nema sve aktuelne sastave i transfere iz ovog jesenskog prelaznog roka, ali znate kako to već ide s tom igrom – možete to sve nabaviti preko interneta kroz neslužbene baze koje su izradili sami fanovi. Isto vrijedi i za ovu verziju na Epic Games Store.

Osim Football Managera, Epic Games u idućih sedam dana dijeli još i Watch Dogs 2 (bio besplatan ranije ove godine) te humoristični Stick It To The Man. Iduće sedmice besplatno će se dijeliti RollerCoaster Tycoon 3: Complete Edition.