in

Tvorac John Wicka radi na Hitman TV seriji

Nakon dva neuspjela pokušaja u filmskoj industriji, lice Hitman franšize okušat će svoju sreću pred manjim ekranima pod pokroviteljstvom pisca John Wicka.

Ne tako davno sudbina Agenta 47 dovedena je u pitanje kada je Square Enix odlučio prodati razvojni studio odgovoran za Hitman franšizu. Međutim, IO Interactive postao je sam svoj gazda, a osim GOTY izdanja prošlogodišnjeg Hitmana dobit ćemo i novu igru s ubojitim ćelavcem u glavnoj ulozi. Povrh toga, Agent 47 procijenio je da bi možda sada bilo dobro vrijeme da prihvati još jedan, ali potpuno drugačiji ugovor, piše Gamezone.

Naime, televizijska mreža Hulu i Fox 21 dogovorili su se da će zajedno oživiti lice Hitman serijala na malim ekranima. Pilot epizodu serije pripremit će Derek Kolstad, tvorac i pisac akcijskog filmskog serijala John Wick. Iako zasad nema nekih konkretnih informacija o planiranoj seriji, otkrili su da će biti „usko vezana uz mitologiju trajno popularne videoigre“.

Hitman franšiza već se ranije okušala na velikom ekranu 2007. i 2015. godine. Uprkos tomu što niti jedan od njih nije zaživio kao filmsko remek-djelo, Fox vjeruje da bi pustolovine Agenta 47 mogle bolje proći na manjim ekranima.