in

Ascent: Infinite Realm je nova igra od uspješnih developera PUBG-a

Sljedeća igra koja nam stiže od developera PlayerUnknown’s Battlegroundsa potpuno je drugačija od iznimno popularne online pucačine koja je prodana u više od 20 milijuna primjeraka.

Bluehole Studios, developer popularnog PUBG-a, najavio je da radi na novoj igri zvanoj Ascent: Infinite Realm koja će nas odvesti u potpuno drugačiji svijet od onoga kojeg smo doživjeli u njihovom online hitu.

Ovaj MMORPG za PC odvest će nas u steampunk svijet gdje magija i tehnologija koegzistiraju, planet je uništen, a ljudi nastoje očuvati život u plutajućim gradovima. Budući da ćemo u ime opstanka nastojati pokoriti nebo i ono što je preostalo od kopna, birat ćemo između pet različitih klasa kako bi vodili bitke na tlu s robotima ili u zraku sa zračnim brodovima.

Jedno od glavnih obilježja AIR-a je “trodimenzionalan gameplay” što znači da ćemo istovremeno voditi bitke na kopnu i u zraku, mada je fokus usmjeren na ovo potonje. Osim u bitkama, zračni brodovi poslužit će kao sredstvo transporta i nekih drugih co-op odlika. Povrh toga, ovaj naslov poticat će borbe između različitih frakcija tako što će suprotne strane naizmjence voditi ofenzivnu odnosno defenzivnu vanjsku politiku kako bi svi igrači iskuse razlike u gameplayu.

Važno je još spomenuti da od bitke možete predahnuti istražujući okolna područja, podizanjem vlastitog imanja, a možete doprinijeti i izgradnji zajednice.,