in

Oborite rekorde Lewisa Hamiltona u Gran Turismo Sportu

Jedna utrka preostala je do kraja F1 setone, a Lewis Hamilton je još jednom osigurao titulu ukupnog pobjednika. Još početkom mjeseca osigurao je čak šestu titulu čime se približio najvećem svih vremena – Michaelu Schumacheru.

Ljubav PlayStationa i Lewisa Hamiltona traje već neko vrijeme, pa nije ni čudno da je iz toga stvorena jedna ovakva kolaboracija.

U Gran Turismo Sport tako je danas stigao novi mode u kojem će se “skidati” vremena Lousa Hamiltona koje je ovaj postigao u igri sa službenim volanom Thrustmaster T-GT.

Vremena su postavljena na 10 staza, a obarat ćemo ih s Mercedesom AMG GT3 i Sauber Mercedesom C9. Tome će nam pripomoći Lewisow “ghost” od kojeg ćemo kopirati putanje ili tražiti bolje, a za neke staze sastavljen je i video vodič od Lewisa osobno.

Svi rezultati bit će upisani na globalnu tablicu što ostavlja i jedan dodatan izazov više, a nagrade će biti od kretita do novih automobila. Nažalost, ova nadogradnja nije besplatna, pa joj cijena na Storeu iznosi oko 15 KM, odnosno 61 kunu.

Unutar 1.50 nadogradnje stiglo je čak 5 novih automobila, besplatnih, i nekoliko novih liga.

  • RE Amemiya FD3S RX-7 (N400)
  • Jaguar Vision Gran Turismo Coupe 20 (Gr.X)
  • RUF CTR3 ’07 (N700)
  • Toyota 86 GT “Limited” ’16 (N200)
  • BMW M3 Coupe ’03 (N300)