in

Rainbow Six Siege naredne godine veći naglasak stavlja na priču

U Rainbow Six Siege ima tek nekolicina story misija, ali se uglavnom radi o izrazito kompetetivnom multiplayer iskustvu. Imajući to na umu, igrači su poprilično zadovoljni postojanjem tek jednostavne, ali uvjerljive premise. No čini se kako bi se iduće godine ta premisa mogla proširiti u punokrvnu priču.

Naime, Ubisoft igru želi začiniti sadržajem fokusiranim na priču te dodatnom karakterizacijom likova unutar samog Rainbow Six univerzuma. Navedeni će sadržaj u igru dolaziti na kapaljku u vidu ažuriranja, a priča bi trebala biti integrirana u gotovo sve aspekte igre – od misija, battle pasa pa do novih operatora. U njenom fokusu će navodno biti privatna vojna korporacija imena Nighthaven.

Ubisoft je još u drugom mjesecu ove godine otkrio tim kojem je jedini zadatak osmisliti priče smještene u svijet Siegea. Ostaje za vidjeti hoće li njihov rad rezultirati tek animiranim filmićima ili pričom koju će biti moguće iskusiti kroz sam gameplay. Priča se čak i o mogućnosti da ona na neki način bude povezana s nadolazećom Rainbow Six: Quarantine igrom.