in

Remakeovi Tony Hawk’s Pro Skatera 1 i 2 navodno u razvoju

Activision je, čini se, na putu da pokuša sa remakeom dvije najbolje Tony Hawk igre kako bi vratio popularnost serijalu koji je sa zadnjim nastavcima potonuo. Prema riječima novinara pod imenom Sabi, koji ima dosta veza u gaming industriji, i čije su dosadašnje glasine i insajderske informacije bile poprilično tačne, upravo su u pripremi remakeovi ove dvije igre.

Ipak, nije baš jasno je li se krenulo već u razvoj tih igara ili Activisionovci još uvijek pregovaraju i razmišljaju o radu na igri.

  • Kontakt iz Activisiona mi je rekao prije nekoliko sedmica da su napravljeni prototipi odnosno demo verzije Tony Hawk’s Pro Skatera 1 i 2. Interno se isprobavala igra, ništa nisam ranije govorio jer nije bilo jasno radi li se o testiranju ili o punim remakeovima ovih igara – napisao je Sabi na Twitteru.

On je odlučio ove informacije podijeliti jer su i drugi novinari počeli spominjati remakeove ove igre.

Ako je to istina, čini nam se da je dobar izbor za Activision. Kao što znamo, Activision ima obavezu svakih nekoliko godina izdati Tony Hawk igru kako ne bi izgubio licencu, pa smo zbog toga i dobili neke polovične i užasne proizvode u zadnje vrijeme koji su bili praktički nedovršeni, zbrzani, a i ne previše za igranje.

Dosada su već izdali remake originalne igre, ali zbog, također, mnogih problema, nije polučila ikakav uspjeh.

Bilo istinito ili ne, mogući remakeovi će opet ovisiti o količini truda i pristupu, tako da su mnogi fanovi oprezni što se tiče ove glasine te se ne nadaju velikim igrama i projektima vezanim za ovaj, nekad im dragi naslov.

Za konkretne informacije ipak će se morati još pričekati.