in

Najavljen Postal 4: No Regerts, dostupan putem Steam Early Accessa

Danas, kao grom iz vedra neba, dočekala nas je najava nove Postal igre.

Razvojni tim Running With Scissors danas je službeno predstavio Postal 4: No Regerts, a već je dostupna putem Steam Early Accessa.

Prema prikazanom, Postal 4: No Regerts ne bi se trebao previše razlikovati od prethodnih naslova iz serijala, a dovoljan je jedan pogled na njega da se shvati kako mu je inspiracija bio Postal 2.

Sa obzirom na to da su se opekli s Postalom III, iz Running With Scissorsa tvrde kako su se na lansiranje igre putem Steam Early Accessa odlučili kako bi od igrača dobili adekvatan feedback šta u igri valja, a šta ne valja, prije nego izbace njenu punu verziju.

Postal 4: No Regerts nas još jednom baca u ulogu legendarnog Postal Dudea i njegovog dlakavog prijatelja Champa. Ovaj put, radnja se odvija nekoliko godina nakon događaja iz prethodne igre, a nakon što budu pokradeni, završavaju u gradiću Edesinu. Stari znanac morat će za pet dana skupiti dovoljno novca za novi početak. Naravno, takvo nešto bit će moguće napraviti na legalan i ispravan način, ali to nikada nije bila bit ovog serijala.

Sa druge strane, nasilje i sulude i uvrnute stvari uvijek su pratile ovaj serijal, a izuzetak nije ni četvrti dio, pa tako, kao što se može vidjeti u traileru, i ovaj put igrače očekuje hrpa otkačenih i bizarnih stvarčica, uz još jedan novitet – glavnom protagonistu ovaj put glas će posuditi ni manje ni više nego legendarni “Đuka”, Jon St. John.