in

FIFA 20 donosi četiri promjene koje će razveseliti igrače

FIFA 20 bit će dostupna za kupnju već 29. septembra ove godine, a kako je datum sve bliže, tako cure i novi detalji o igri koja nas očekuje. Popis promjena zasad je kratak, ali neke od njih mogle bi se pokazati ključnima u očima igrača.

Poboljšanje završnice

U ranijim igrama bilo je puno problema sa završavanjem akcija pa su iz EA odlučili napokon popraviti taj problem. Igra će sada biti dizajnirana tako da će igrači imati više vremena za završavanje akcije kad se nađu u izglednoj situaciji, odnosno vještine igrača napokon će postati relevantne kada je u pitanju sama realizacija.

Poboljšanje driblinga

FIFA trenutno radi na novom mehanizmu driblanja. Igrači će dobiti dodatnu kontrolu nad driblingom, a sada će moći i namamiti protivničke igrače na sebe kako bi ih kasnije slomili driblingom.

Poboljšanje u obrani

Doći će do ozbiljnog poboljšanja kada je u pitanju način na koji nogometaši ulaze u startove jedni drugima. To će povećati broj situacija u kojima dolazi do oduzimanja lopte i podići dinamiku igre.

Novi sistem za penale i slobodne udarce

Novi mehanizam ciljanja prema golu olakšat će pucanje penala, ali igrači će i dalje morati svladati tehniku pucanja. Kad su slobodnjaci u pitanju, igrači će imati potpunu kontrolu nad loptom i njenom putanjom, a dodatno će moći odrediti i koji spin žele na lopti.

To su novosti koje su zasad poznate, a sve će se znati u septembru kad igra doživi službeno predstavljanje.