in

Epic Games Store kupio još jednu značajnu ekskluzivu

Epic Games je nedavno objavio novi niz igara koje će imati privremenu ekskluzivnost na njihovoj platformi. Među istima su se našli Shenmue 3, Griftlands, Chivalry 2 i još neke druge igre. No, pregovaranje o novim ekskluzivama očito ne staje jer je u međuvremenu objavljeno kako su upecali još jednu istaknutu igru. Radi se o psihološkom trileru Twin Mirror kojega pripremaju tvorci Vampyra i Life is Strange igara.

Twin Mirror će na EGS-u biti ekskluzivan 12 mjeseci, odnosno godinu dana, a potom će se pojaviti i na ostalim distribucijskim platformama za PC. Nevezano za to, izlazak igre je odgođen te ju više ne očekujemo 2019. godine nego tek od 2020. Odnosno – 2021. ako bojkotirate Epic Games, a igrate se na PC-u. Doduše, igrači na Steamu imat će jednu prednost – dok dočekaju igru, sve tri njezine epizode bit će dostupne u cijelosti.

Inače, Twin Mirror bit će priča u kojoj se protagonist budi se s krvavom majicom bez saznanja što je napravio prethodnu večer. Srećom po njega, on u svojoj glavi ima dvojnika koji mu služi kao pomagač, a u stanju je tehnikom vizualizacije prizvati mentalno mjesto gdje pohranjuje sekvence informacija za rješavanje misterija. (hcl.hr)