in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) One Piece Odyssey JRPG izlazi ove godine!

Da li će životno djelo Eiichiro Oda-e konačno dobiti kvalitetnu igru?

One Piece Odyssey je novi JRPG koji stiže 2022. na PlayStation 4, Xbox i PC.

Zvanični One Piece YouTube kanal je otkrio igru tokom streama sa Bandai Namco-m koji je potvrdio da će igra izaći i za zapadnu publiku.

Producent One Piece Odyssey-a Katsuaki Tsuzuki je obećao ”epsku dramatičnu avanturu u kojoj će uživati i One Piece fanovi i iskusni JRPG igrači.

On je dodao: “One Piece RPG avanture su razbacane kroz igru, a igrači će učestvovati u dungeon-ima i raznoraznim misijama.”

Eiichiro Oda, autor One Piece mange, dizajnirao je karaktere i čudovišta u Odyssey, a Bandai Namco je potvrdio da ćemo moći da igramo sa kompletnom ekipom kao što Luffy, Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie, i Brook, navodi IGN,

Objava na blogu izdavača nam otkriva i detalje priče: ”Tokom njihovog putovanja, Straw Hats ekipu, koju vodi Monkey D. Luffy, proguta ogromna oluja na moru. Oni završavaju na misterioznom ostrvu u sred oluje i razdvojeni jedni od drugih. Postava je spremna za novu avanturu, moćne neprijatelje i čudne susrete sa mještanima ostrva.”

Motoi Sakuraba, kompozer koji je radio na serijalima Dark Souls i Tales, će praviti muziku za Odyssey, tako da ovo konačno izgleda kao recept za jednu kvalitetnu igru koju je najpopularnija manga svih vremena definitivno zaslužila.

Obožavatelji Dragon Ball i Naruto franšiza su već dobili nekoliko solidnih igara prethodnih godina, ali kad god je neki studio pokušao da adaptira One Piece, rezultat je često bio više nego razočaravajući.

One Piece je manga/anima koja ima veoma čudan svijet i karaktere, tako da može “na prvu loptu” odbiti ljude. Ali ako ne priđete materijalu površno, uplovit ćete u priču o prijateljstvu, porodici, rasizmu, klasama, politici i drevnim tajnama. Svijet je dosta komplikovan i zato vjerovatno nije uopšte lako stvoriti nešto što nosi identičan stil i atmosferu iz Oda-inog originalnog djela.