in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Blizzard je razjasnio kada Diablo Immortal zapravo izlazi

Planovi za Diablo Immortal nisu još uvijek finalizirani

Iz kompanije Blizzard su razjasnili da su datumi prikazani u iOS App prodavnici samo placeholderi, kao i da će zvanični datum izlaska tek objaviti.

Kompanija je danas otvorila iOS i iPadOS pre-ordere za Diablo Immortal, kao i registraciju unaprijed za Android korisnike, sa navedenim datumom objavljivanja 30. juna, pa je Blizzard pokušao da razjasni stvari.

„Kao pojašnjenje za sve koji se unaprijed registruju na iOS i iPadOS, igrači će primijetiti da je igra navedena sa datumom lansiranja 30. juna“, rekao je Blizzard za IGN u izjavi.

„Želimo da jasno stavimo do znanja da 30. juni nije zvanični datum lansiranja Diablo Immortal-a, i da je ovo za sada samo placeholder dok finaliziramo naše konačne planove. Ažurirat ćemo zajednicu sa našim zvaničnim vremenom lansiranja nešto kasnije.”

Pored otvaranja pre-ordera, Blizzard je takođe rekao da će Diablo Immortal imati opciju za korisnike da promjene svoju klasu bez potrebe da započinju nove likove. Posjetom Westmarch-a, igrači imati mogućnost da odaberu novu klasu i svježe vizualne elemente za svoj lik bez gubitka bilo kakvog napretka u prethodnim klasama.