in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Zabranili su vas na društvenim mrežama? Probajte ovo!

Postoji rješenje

Kako postoje stotine miliona, ako ne i milijarde, korisnika na društvenim mrežama, kompanije imaju pune ruke posla u procesu odgovaranja na različita pitanja i mailove.

To znači da, ukoliko nešto nije u redu sa korisnikovim nalogom (na primjer, on bude slučajno zabranjen iz nekog razloga), može biti teško dobiti odgovor od administratora mreže, prenosi Engadget.

Dobra vijest je da oni, koji su spremni da plate određeni iznos, mogu da pronađu pomoć i uklone zabranu naloga pomoću robota advokata. Ovo stiže u formi platforme DoNotPay, koja u ime korisnika šalje pravni zahtjev odgovarajućem odjeljenju kompanije. Ovo može biti bolji način da korisnikov zahtjev bude primijećen u odnosu na standardni mail.

Platforma će korisniku pomoći da napiše žalbu i prosledi je različitim servisima društvenih mreža, uključujući Instagram, Xbox, Uber, Pinterest, Steam, Amazon i druge platforme.

Naravno, kako je to slučaj sa većinom pravnih servisa, DoNotPay nije besplatan. Pretplata na korištenje ovog servisa iznosi 36 dolara mjesečno.