in

Devil May Cry HD Collection stiže na PC i aktualne konzole

Čini se kako bi priče o novom izdanju Devil May Cryja mogle biti istinite jer je Capcom odlučio dostaviti sve igre na danas aktualne platforme.

Baš smo jučer obilježili šesnaesti rođendan Devil May Cry serijala (u Evropi), a Capcom je nevezano za tu godišnjicu najavio dolazak novih DMC igara na aktualne platforme. Tačnije rečeno, ne radi se baš o novim igrama nego o HD remasterima… remastera kolekcije koja uključuje prve tri igre iz serijala.

Ipak, pojedine igre, preciznije prvi i drugi dio, sada će se pojaviti na PC platformi po prvi put. Osim na PC-u, DMC HD Collection bit će dostupan i na PlayStation 4 te Xbox One konzolama. Od ljubavi za Switch, za sada neće biti ništa, iako se radi o starim naslovima pa je samo pitanje vremena kad će Dante i ekipa svratiti na Nintendovu platformu.

S obzirom da se radi o remasteru remastera, ne očekujte neku veliku grafičku raskoš. No, dobra je stvar što će i cijena biti donekle razumna – tri igre koštat će 30 eura, a moći će se kupiti samo u paketu. Datum izlaska postavljen je na 13. 03. 2018.

Inače, ne bi nas čudilo da Capcomu ovo služi kao uvjertira za predstavljanje nove Devil May Cry igre. Glasine o tome već smo čuli, a ako se pokažu istinitima, novi DMC mogao bi biti najavljen već sutra.