in

Černobilski battle royale Fear the Wolves iduće sedmice izlazi iz Early Accessa

Je li promjena mjesta zbivanja dovoljna da unese dašak svježine u battle royale žanr? Kreatori Stalkera će to svakako pokušati napraviti u Fear the Wolves tako što će vas na trčanje prema centru kruga prisiliti u post-apokaliptičnom okruženju Černobila. Igra se već neko vrijeme nalazi u Steam early accesu, a čni se da će, nakon odgode, idući tjedan iz njega izaći u punoj verziji.

Puna verzija igre sa sobom nosi hrpu novog sadržaja. Novi sistem artefakata, nove mutirane protivnike i saveznike, oružja, ali i anomalije koje će dodatno otežati kretanje radioaktivnim svijetom. Prema riječima proizvođača, sve navedeno trebalo bi doprinijeti napetosti i raznolikosti svakog meča.

Ako ste već vlasnik early access inačice ove igre, ovo ažuriranje možda će vas obradovati i koji dan ranije. Razlog tome je pokušaj proizvođača da potencijalne probleme izgladi prije službenog datuma izlaska. Ovaj battle royale moći ćete i besplatno isprobati nakon izlaska igre, točnije od 6. – 12. 2. Vuče li vas išta da to i napravite, procijenite iz videa:

(hcl.hr)