in

Tvorci Vampyra i Life is Strangea rade na tri nove igre

Najkasnije do 2022. trebali bismo dobiti tri nove igre studija Dontnod Entertainment, najpoznatijeg po Vampyru i serijalu Life is Strange.

Nekidan smo zabilježili vijest da će se Vampyr uskoro preseliti na Switch, a pritom spomenuli i određeni financijski izvještaj u kojem stoji cr(ve)no na bijelom da je ta igra o vampirima polučila impresivan uspjeh. Iako još uvijek nisu završili s Life is Strangeom 2, u Dontnod Interactiveu su se ponukani recentnim poslovnim uspjesima već usredotočili na nove projekte – njih tri, kažu, koji su u izradi i koji bi se trebali pojaviti na tržištu najkasnije do 2022. godine.

Kako nisu spomenuti naslovi igara, samo se može nagađati radi li se o potpuno novim naslovima ili o igrama za koje se već zna, ali koje još nisu izašle – kao što je primjerice Twin Mirror koji je dobio trailer ovih dana ili kao što su preostale epizode Life is Strangea 2.

Ako to kojim slučajem jesu prve dvije igre na koje su Dontnodovci ciljali tom izjavom, treća igra bi svakako mogao biti Vampyr 2 – kao što rekoh, noćna lunjanja modno osviještenog vampira pokazala su se dosta popularnima među igračima.

U svakom slučaju, o nadolazećim bismo projektima vjerovatno mogli doznati vrlo skoro. Vrijedi napomenuti da je ova inicijalna najava bila tek usputna pripomena prilikom komentiranja poslovnih uspjeha pa otud i mogućnost za skore opširnije vijesti.