in

Little Lunches – aplikacija koja pomaže planirati jelovnik za čitavu porodicu

Little Lunches još je jedna relativno popularna kulinarska aplikacija kojoj je specijalnost pomaganje pri planiranju zdravih obroka. Naime, nudi čitav niz raznovrsnih recepata za pripremu cjelovitih obroka, doručaka, večera ili obroka koje djeca mogu ponijeti sa sobom u školu.

Aplikacija nudi recepte za obroke koji su prikladnih za djecu već u dobi od šest mjeseci te starije. Iz recepte, u aplikaciji se mogu pronaći i brojni savjeti i preporuke pedijatara, a tu su i neke vrlo korisne informacije.

Primjerice, mogu se pronaći savjeti na koji način odviknuti djecu od dojenja ili kako početi uvoditi krute hranu i slično. Little Lunches omogućava jednostavno stvaranje prilagođenih planova obroka za čitavu obitelj i to na temelju osobnog ukusa pri čemu se u obzir uzimaju i specifična ograničenja kao što su alergije ili intolerancija na određenu hranu.

Premda aplikacija nudi i dostavu namirnica, to nije dostupno u svim zemljama, no s druge strane omogućava jednostavnu (automatsku) izradu popisa za kupovinu i neke druge sitnice. Izdanje Premium stoji 34,99 eura godišnje (tu je inačicu moguće besplatno iskušavati sedam dana) te nudi dodatne mogućnosti u odnosu na osnovno izdanje potrebno plaćati pretplatu 3,49 eura mjesečno.