in ,

Gaming na višoj razini uz novi Philips monitor

Philips Evnia 27M2C5500W ima sve što je gamerima potrebno za brze, glatke, vizualno zapanjujuće i fizički ugodne gaming sesije. Također, ovaj je model opremljen AMD FreeSyncTM Premium Pro i to u kombinaciji s munjevitom brzinom osvježavanja od 240 Hz, niskim ulaznim kašnjenjem i brzim odzivom od 1ms GtG i 0,5ms MPRT. Rezultat toga je gotovo besprijekoran gaming bez zastoja, zamućivanja, ghostinga ili trganja, što znači da gameri mogu uživati čak i u najbržim naslovima poput Battle Royalea.

Vizualno gledano, Philips Evnia 27M2C5500W sa zakrivljenim VA zaslonom nudi prekrasne slike sa širokim kutovima gledanja od 178/178 i ugodnim osjećajem zakrivljenosti od 1000R. Također, zahvaljujući Crystalclear Quad HD-u slike su oštre, svijetle i realistične, a DisplayHDR400 ih dodatno usavršava za vizualni rezultat koji otkriva najsitnije detalje čak i u sjenovitim gaming scenama.

Povezivost je potpuna i jednostavna s dva HDMI-ja, dva DisplayPorta i USB čvorištem s dva priključka za brzo punjenje i jednostavno priključivanje svih perifernih uređaja koji su potrebni za gaming avanture i uredni gaming set up.

S ovakvim monitorom gameri neće imati potrebu za pauzom. Srećom, Philips Evnia 27M2C5500Wdizajniran je imajući na umu njihovu fizičku dobrobit. LowBlue način rada i Flicker-free tehnologija osiguravaju ugodni gaming, dok se postolje monitora može naginjati (-5°/20°), zakretati (+/- 30°) i podesiti po visini (130 mm) kako bi odgovaralo baš svakom gameru, osiguravajući maksimalnu udobnost čak i tijekom dugotrajnih gaming sesija.