in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Poruke na WhatsAppu ponovno se isporučuju, ali i dalje pristižu prijave o problemima u radu

Nakon skoro dva sata poteškoća, popularna platforma ponovno je proradila, ali čini se, ne svima

Whatsapp aplikacija za online komunikaciju u utorak je imala problema s radom, izvijestila je u ujutro online platforma koja korisnicima u stvarnom vremenu pruža informacije o statusu različitih web stranica i usluga Downdetector. Nakon skoro dva sata poteškoća, popularna platforma ponovno je proradila, ali ne svima.

Korisnička izvješća pokazuju da je Whatsapp imao probleme od 09.17 sati, tweetao je Downdetector.

U izjavi za TechCrunch, glasnogovornik Mete rekao je: “Svjesni smo da neki ljudi trenutno imaju problema sa slanjem poruka i radimo na vraćanju WhatsAppa za sve što je prije moguće.”

WhatsApp nije radio u nekoliko zemalja, uključujući SAD, UK, Kanadu, Indiju, Filipine, ali i Bosnu i Hercegovinu. Korisnici WhatsAppa ili se uopće nisu mogli spojiti na uslugu ili im su im poruke zapinjale na krugu za učitavanje i nisu se isporučivale. Čini se da su Instagram i Facebook u redu.

Ovo je prvi veliki prekid rada WhatsAppa otkako je usluga pala kao dio masovnog prekida rada koji je prošle godine pogodio i Instagram, Messenger, Oculus i Facebook. Taj je prekid trajao gotovo šest sati prije nego što je riješen i WhatsApp je ponovno proradio. Meta, u to vrijeme poznata kao Facebook, rekla je da je do velikog prekida došlo zbog promjene konfiguracije, podsjeća Hina.