in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Brojni korisnici prijavljuju probleme: Ne pali vam se alarm na vašem Androidu?

Niste jedini

Ako ste neko ko se oslanja na alarm zbog posla ili škole, trebali biste znati za novu grešku koja utječe na Android uređaje. U pitanju je aplikacija Google Clock, zadana aplikacija na Google Pixel telefonima i čini se da ne radi onako kako bi trebala.

Brojni korisnici putem Reddita prijavljuju probleme kako im aplikacija ne radi onako kako bi trebala, te postaju zbunjeni, frustrirani i traže odgovore. Također, ako posjetite Google Play i potražite Clock (Sat), vidjet ćete te iste pritužbe u sekciji za komentare, pa se čini da je to problem koji pogađa mnoge korisnike ne samo Google Pixel, već i OnePlus, Oppo i drugih pametnih telefona,

Problem bi mogao biti povezan s integracijom Google Clocka sa Spotifyjem, s kojim vam Google Clock omogućuje kreiranje prilagođenih tonova alarma. Međutim, problem utječe i na one koji imaju zadane tonove.

Portal Piunikaweb sugerira da bi greška zapravo mogla biti povezana s načinom rada ‘Ne ometaj’ ovih telefona, koji sprječava uključivanje bilo koje vrste obavijesti, osim što bi se trebali oglasiti alarmi.

Ako ste naišli na sličan problem pokušajte odabrati zadani ton alarma i onemogućiti način rada “Ne ometaj”.