in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Nova iPhone 13 serija – Veće baterije, iste cijene?

Otkriveni detalji

Kako se bliži jesen tako se bliži i predstavljanja nove iPhone serije. To će ove godine biti iPhone 13 serija, koja će uključivati četiri modela, a koji će stići kao direktni nasljednici iPhone 12 modela iz prošle godine. TrendMicro sada prenosi neke informacije glede iPhone 13 serije.

Iz TrendMicro-a navode da će iPhone 13 serija doći sa značajnom nadogradnjom na polju hardvera, a to se prije svega odnosi na brži i učinkovitiji čipset, Apple A15 Bionic, te na veće baterije. Također, TrendMicro prenosi da će iPhone 13 modeli doći s većim baterijama u odnosu na prethodnike, iako kapaciteti nisu otkriveni, te govore da će iPhone 13 modeli imati nešto brže punjenje u odnosu na prethodnike, a o ovome je još ranije bilo riječi. Tako će navodno iPhone 13 telefoni imati podršku za brzo punjenje od 25 W.

TrendMicro prenosi da će i uz sve ove nadogradnje Apple zadržati sličnu cijenu iPhonea kao što je ona bila i kod prethodnika. Dalje u izvještaju TrendMicro prenosi informacije koje smo do sada imali priliku čuti, a to se prije svega odnosi na 120 Hz OLED ekrane, manji izrez pri vrhu ekrana, te LiDAR senzor.

Nedavno je Bloomberg otkrio da će Apple donijeti Portrait način za videozapise na iPhone 13 modelima. Apple je još 2016. godine sa iPhone 7 serijom donio značajku Portrait mode za fotografije, a sada će to isto donijeti za videozapise.

Pored toga, Apple će na iPhone 13 seriji ponuditi i opciju ProRes za videozapise, a ona će omogućiti korisnicima snimanje videozapisa u višoj kvaliteti s tim što će ih biti dosta lakše uređivati, prenosi GizmoChina.