in , ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY

Želite ubrzati igre na Androidu? Isprobajte ove trikove

Postoji rješenje

Videoigre iz dana u dan postaju sve složenije. Kako bi im doskočili, brojni proizvođači proizvode telefone sa softverskim rješenjima koja rasterećuju resurse i preusmjeravaju ih u igru. Na sreću, tu je još nekoliko trikova koje možete isprobati.

Jeste li znali da možete promijeniti postavke uređaja s Androidom i time ubrzati videoigre? Ovo su neke od jednostavnih promjena uz čiju ćete pomoć u omiljene igre ubaciti još pokoju sličicu u sekundi.

Promijenite brzinu osvježenja ekrana

Kako objašnjava Makeuseof, što je brža frekvencija osvježenja, igre će se lakše igrati. Mnogi Androidi, uključujući flagshipe iz Samsunga i OnePlusa – dozvoljavaju mijenjanje brzine osvježenja zaslona. Ako prebacite postavku na najviše što mobitel može isporučiti, dobit ćete bolje i glađe iskustvo gejmanja.

Prvo što želite napraviti je otvoriti postavke uređaja i pronaći one vezane uz zaslon. Birajte napredne funkcije, odnosno Advanced, i nakon toga pritisnite na brzinu osvježenja, odnosno Refresh rate. Pronađite najvišu frekvenciju i izaberite ju.

Prebacite se na brzu internetsku vezu

Ako igrate igre koje traže internetsku vezu, brzina interneta mogla bi utjecati na performanse zato što one stalno šalju i primaju podatke. Ako je vaša internetska veza slaba, prijenos traje dulje i vaše igre sporije rade.

Osigurajte, prema tome, to da vaš uređaj ima što bolju vezu tijekom igranja videoigara. Idealno bi bilo da se spojite na Wi-Fi. Ako on nije dostupan, predlažemo 4G ili (ako se možete spojiti) 5G vezu.