in

OnePlus predstavio novi pametni telefon OnePlus 8T

Globalna tehnološka kompanija OnePlus predstavila je najnoviji pametni telefon OnePlus 8T.

Tvrde da on dolazi nakon uspjeha koji je serija 8 ostvarila početkom ove godine. WOnePlus ponovo je pomakao granice uvodeći mnoštvo tehnologija nove generacije, a koje uključuju novokalibrirani 120Hz fluid AMOLED zaslon i rješenje za najbrže punjenje ikad – Warp Charge 65W, ističu iz kompanije.

Warp Charge 65 je možda najnaprednije rješenje za punjenje uređaja ikad – cjelodnevna snaga uređaja postiže se u samo 15 minuta punjenja, tvrde u kompaniji i dodaju da koristi twin–battery tehnologiju punjenja zahvaljujući kojoj se brzo nadopuni čak i kapacitet od 4500 mAh, a potrebno je samo 39 minuta da se uređaj u potpunosti napuni prilikom uobičajenog korištenja. Na taj način punjenje tokom noći postalo je stvar prošlosti, ističu u kompaniji.

– OnePlus 8T nudi pro–level mogućnosti za još više korisnika naših pametnih telefona – izjavio je Pete Lau, osnivač i izvršni direktor OnePlusa.

– Uz vodeći u klasi AMOLED zaslon od 120 Hz, nadograđenu tehnologiju brzog punjenja od 65 W te svjež i hrabar OxygenOS 11, OnePlus 8T impresivan je cjelokupan paket moćnog hardvera i glatkog softvera – objašnjava Lau.

OnePlus 8T ima 12 temperaturnih senzora, zajedno s dodatnim enkripcijskim čipom u adapteru i kablu, a koji održava temperaturu punjenja na ugodnoj razini za vrijeme rada najvećom snagom od 65 W, pojašnjavaju u kompaniji i dodaju da bez obzira spremate li se za posao ujutro ili radite kratku pauzu tokom dana, zahvaljujući Warp Charge 65 punjenju OnePlus 8T će biti napunjen i spreman za polazak u tren oka.

OnePlusov 120Hz fluid AMOLED zaslon prvi je flat 120Hz zaslon ikad kojem je DisplayMate dodijelio ocjenu A+. Svaki swipe i scroll donosi zapanjujuće slike, omogućujući tako korisnicima da uživaju u najintenzivnijim igrama izvanredne fluidnosti te da bez naprezanja pregledavaju društvene mreže.

Uz najvišu apsolutnu točnost boja (JNCD) od oko 0.3, OnePlus 8T zaslon omogućava industrijski najprecizniju točnost boja. FHD+ 2.5D fleksibilni zaslon pruža i najvišu svjetlinu zaslona od 1.100 nita, pružajući tako najjasniju sliku čak i ispod jarkog sunca. Također, OnePlus 8T ima čak 8.192 razine svjetline zahvaljujući kojima su prelasci između različitih razina svjetline prirodniji i ugodniji.

OnePlus 8T ima Qualcomm® Snapdragon 865 5G mobilnu platformu sa Snapdragon X55 5G Modem–RF sistemom koji omogućava zapanjujuće multigigabitnu 5G povezivost, fotografije profesionalne kvalitete gigapikselnih brzina, igranje igrica desktop razine s ultrarealističnom grafikom i intuitivnim AI iskustvima. Vrhunsku računarsku snagu nadopunjuju dual–mode NSA + SA 5G i Wi–Fi 6 podrška za brže i pouzdanije brzine podataka.

Uz do 256GB UFS 3.1 flash memorije, OnePlus 8T pruža brže i stabilnije performanse. Izuzetan hardver omogućuje glatko snimanje i reprodukciju 4K videozapisa uz smanjenu potrošnju baterije, omogućavajući korisnicima korištenje 5G mrežne brzine za prijenos HD videozapisa ili igranje igara zahtjevnih za izvedbu dok su u pokretu.

OnePlus 8T sadrži robustan i svestran komplet kamera dizajniran za učinkovito bilježenje svakog trenutka oštrim detaljima. Sustav četverostrukih (Quad) kamera uključuje glavnu kameru od 48MP s optičkom stabilizacijom slike, 16MP i namjenske makro i jednobojne leće, omogućavajući korisnicima uživanje u studijskoj fotografiji u pokretu.

Ultraširoke leće od 123 stepena na uređaju pružaju novu perspektivu kadriranja, stoga korisnici mogu samouvjereno snimati prostrane krajolike, opsežnu arhitekturu i druge širokougaone objekte. Objektiv pruža jasne slike u različitim uvjetima osvjetljenja – čak i noću ili u mraku zbog poboljšanog načina rada Nightscape.

Svestrani komplet kamera ovog uređaja zabilježit će i trenutke koji pršte akcijama zahvaljujući naprednom softveru za stabilizaciju video zapisa. Novi način Video Portret stvara živopisne isječke s prirodnim bokeh efektom na temelju poboljšane umjetne inteligencije, precizno otkrivajući i analizirajući ljudske subjekte i zamućujući pozadinu, tvrde u kompaniji.

Ne samo da je OnePlus 8T prvi OnePlus uređaj s najnovijom verzijom OnePlusovog operativnog sistema OxygenOS 11, već je to i prvi globalni pametni telefon s Andridom 11 koji nije proizveden u Googleu. OxygenOS 11 redefinira OnePlus softversko iskustvo s poboljšanim izgledom, odvažnim dizajnom i korisnim funkcijama koje olakšavaju intuitivan rad jednom rukom, pojašnjavaju u kompaniji i dodaju OxygenOS 11 donosi i mnoštvo novih optimiziranih animacija i gesta te brojnih prilagodbi u skladu s osobnim preferencijama svakog korisnika, a među kojima su i 11 novih mogućnosti sata Always On Display, poboljšane kontrole gesta jednom rukom i Zen Mode 2.0. Zahvaljujući jednostavnosti korištenja svakodnevni zadaci bit će pojednostavljeni, poboljšat će se učinkovitost, a korisnici će, između ostalog, uživati i u profinjenijem, personalizovanom korisničkom iskustvu.