in

Lebdeća kocka-otok u Fortniteu počela je pulsirati i to je vijest dana

Days Gone odgođen? Ma koga briga. Hakeri upadaju i GTA V single player komponentu igre? Haha, neka ih! Battlefield V kampanja je loša? Pa kad je uoopće bila dobra! Maknite nam sve te vijesti i daj ‘vamo nečeg zanimljivog.

I Epic posluša, pa pa je onu svoju lebdeću kocku, koja je sad otok, odnosno nije ni kocka ni otok nego je kocka iznad otoka, stavio da pulsira. I emitira ljubičastu svijetlost i izbacuje neku energiju i okreće oko sebe čestice nečeg i svašta nešto. I eto na Twitchu i Youtubeu milioni gledatelja sad prate što će se dogoditi.

Po tonalitetu članka nikad ne biste pogodili da i autor ovog teksta prati, ali tako je. Nakon što je aktivirao sve rune, lebdeća kocka-otok, kojeg su igrači iz milja prozvali – Kevin, stigao je do svoje možda posljednje stanice. Prije nego što će cijelu mapu „potamniti“ i pripremiti za Noć vještica, odnosno popularni Halloween.

Sve to bi bilo u skladu s motom Fortniteove šeste sezone koji predviđa dolazak tame. Jedva čekamo otkriti kako će sve ovo kulminirati, u igri koja se možda može činiti dječjom, ali je realno danas najkvalitetnija „live service“ igra današnjice i može biti primjer developerima kako konstantno razvijati priču i događaje u online igrama.