in

S ovom aplikacijom više nikada nećete prespavati jutarnji alarm

Ako ste tip osobe koja kronično odgađa svoj alarm, trebali biste obratiti pozornost na ovo.

Bivši zaposlenik Applea , Tyler Morgan, objavio je objavu o svojim omiljenim aplikacijama na TikToku – a jedna od njih će se gotovo pobrinuti da ujutro ustanete iz kreveta.

Zove se Alarmy , a na App Storeu je opisan kao ‘potpuno razbuđivanje vašeg tijela i uma’.

 

U viralnom TikTok videu – koji je prikupio 70 tisuća lajkova – Morgan zaranja u razne ‘misije’ koje možete programirati pomoću aplikacije.

Na primjer, Morgan kaže: “Mrzim matematiku”, pa bi mogao programirati aplikaciju da od njega traži da napravi matematičku jednadžbu kako bi zaustavio alarm ujutro.

Ovo možete napraviti s različitim opcijama i definitivno možemo vidjeti logiku koja stoji iza toga: nakon što uradite jednadžbu, vaš će mozak biti toliko budan da je malo vjerojatno da ćete ponovno zaspati.

Alarmy kaže: ‘Možete birati između različitih zvukova alarma, bili oni nježni ili glasni, postaviti svoju omiljenu glazbu kao alarm ili čak kombinirati različite misije kako biste bili sigurni da su vaše tijelo i um sasvim budni.’

 

A Alarmy nije samo za iPhone – dostupan je i u Google Play trgovini.

Ovo nije prvi put da je Morgan objavio svoje tehnološke mudrosti na TikTok-u – također je prosuo misao o nekim od manje poznatih značajki iPhonea, uključujući kako pristupiti tipkovnici s jednom rukom. Čini se da on brzo postaje tehnološki guru generacije Z – skoro kao Josip i Ivan.