in

WhatsApp stiže sa velikom nadogradnjom za grupne pozive

Na iOS platformi, WhatsApp uvodi ažuriranje koje unaprjeđuje iskustvo grupnih poziva na ovoj popularnoj aplikaciji. Meta, vlasnik Whatsappa, prethodno je povećala maksimalan broj sudionika u grupnim pozivima na 32, što omogućava većem broju korisnika da se pridruži razgovoru. Do sada, korisnici su imali mogućnost pozvati samo 15 članova grupe na poziv. Nakon što instaliraju najnoviju verziju WhatsApp-a za iOS, korisnici će moći pozvati do 31 člana grupe da se pridruže pozivu, prema informacijama izvora koji prate nove funkcionalnosti.

WhatsApp tvrdi da je nova značajka sada dostupna za sve korisnike iPhonea koji koriste najnoviju verziju aplikacije. Također, tvrtka je napravila nekoliko manjih promjena u kartici poziva unutar aplikacije. Na primjer, veze za pozive više se ne spominju na toj kartici, a plutajuća akcijska tipka ažurirana je s ikonom plusa.

Nadalje, WhatsApp ističe da je nova značajka dostupna za sve iPhone korisnike koji koriste najnoviju verziju aplikacije. Važno je napomenuti da WhatsApp postupno uvodi opciju pokretanja grupnih poziva. Korisnici koji instaliraju najnovije ažuriranje putem App Storea dobit će pristup ovoj značajci.

Meta je nedavno najavila planove za dodavanje novih usluga umjetne inteligencije u WhatsApp. Iako su ove usluge još u fazi razvoja, očekuje se da će uskoro biti dostupne korisnicima tijekom sljedećih mjeseci