in

Motorola Razr+ imat će 3,5 inčni vanjski zaslon

Očekuje se da će Motorola Razr+ 2023 uskoro biti predstavljena u Kini. Kruže glasine da će biti opremljen najvećim pokrovnim zaslonom koji se može vidjeti na preklopnom telefonu. Generalni direktor Lenovo grupe za poslovni odjel za mobilne telefone, Chen Jin, otkrio je informaciju na društvenoj mreži Weibo. U svojoj objavi ​​Jin je dvaput spomenuo ‘3,5 inča’, međutim Motorola to tek treba potvrditi. Na internetu je osvanuo i službeni reklamni banner na kojemu je otkriveno samo da će zaslon biti veći od 3 inča, no nije naznačena točna dijagonala.

Samsung bi također ove godine u kolovozu trebao predstaviti svoj Galaxy Z Flip 5e. Ako je vjerovati glasinama dolazi sa zaslonom od 3,4 inča. Za usporedbu, Razr+ 2023 će vjerojatno imati nešto veći pokrovni zaslon. Iako 0,1 inč ne radi neku razliku, ipak će Motorola čini se imati najveći.

Glasine koje okružuju nadolazeći model Razr+ 2023 navode kako uređaj na neka tržišta dolazi pod imenom Motorola Razr 40 Ultra. Za sada znamo da će imati 6,7-inčni OLED sklopivi zaslon koji nudi FHD+ rezoluciju i brzinu osvježavanja od 144 Hz. Pokretat će ga Snapdragon 8 Plus Gen 1 čipset, u dvije kombinacije s 8 ili 12 GB RAM-a. Dolazi s baterijom kapaciteta 3640 mAh i podržava brzo punjenje od 33 W. Telefon će raditi na Android 13 OS-u temeljenom na UX-u.