in

Huawei lansirao FreeBuds 5i – TWS slušalice za ispod 100 eura

FreeBuds 5i bežične slušalice donose izvrsnu kvalitetu zvuka, a opremljene su tehnologijom aktivnog poništavanja buke ANC i EQ, kao i mogućnošću povezivanja između više uređaja s različitim operativnim sustavom

Kućište slušalica ukrašeno je kamenom teksturom, dok je površina premazana posebnim industrijskim premazom plave, crne i bijele boje čime je dodatno naglašena elegantnost. Slušalice teže samo 4,9 grama što ih čini iznimno ugodnima za dulje nošenje, dok je dizajn skraćen za 7 mm u usporedbi s FreeBuds 4i te sada iznosi 29mm, što omogućuje bolje prianjanje svačijem obliku uha.

Dolaze s Hi-Res Audio Wireless certifikatom i koriste snažan hardver, algoritme, LDAC HD audio codec i multi-EQ efekte za reprodukciju i prijenos HD zvuka, osiguravajući pritom da se izvorni zvuk vjerno prikazuje u svakom trenutku. Također, slušalice podržavaju Multi-EQ efekte, koji korisnicima omogućuju individualno prilagođavanje audio efekata. Primjerice, korisnik može dodatno pojačati razinu basa ili visokih tonova kako bi iskustvo slušanja u potpunosti podredio svom ukusu.

FreeBuds 5i slušalice opremljene su ANC-om s dva mikrofona te hibridnom tehnologijom poništavanja buke koja osim visokofrekventnih zvukova, također poništava i buku nastalu unutar slušnog kanala, te pruža blokiranje maksimalne ANC buke do čak 42 dB. Korisnici FreeBuds 5i mogu birati između Ultra, General i Cosy načina uklanjanja buke, kako bi se maksimalno prilagodili svojoj okolini, bila to zračna luka, željeznička postaja, restoran, ured ili njihov dom. Štoviše, slušalice su opremljene AI tehnologijom eliminacije buke koja koristi neuronske mreže te dodatno izoštrava korisnikov glas, kako bi pozivi bili kristalno čisti.

Ove svestrane slušalice dolaze s nizom pametnih značajki i dugotrajnom baterijom, a sadrže i IP54 certifikat otpornosti na vodu kako bi korisniku pružio neometano korisničko iskustvo u svakom trenutku.

Slušalice je moguće istovremeno povezati s dva različita uređaja, poput pametnog telefona, sata, tableta ili računala, a potpuno su kompatibilne sa svim uređajima koje pokreću Android, iOS i Windows operativni sustavi. Slušalice pružaju 28 sati trajanja baterije, a sadrže i funkciju brzog punjenja koja će u samo 15 minuta punjenja korisniku omogućiti i do 4 sata reprodukcije glazbe. Također, kada su slušalice uparene s pametnim telefonom, omogućuju snimanje fotografija na daljinu dvostrukim dodirom slušalica, tako da korisnici mogu snimiti sjajne fotografije bez potrebe za korištenjem selfie štapa ili korištenja opcija zoom-a pri manjim udaljenostima.

FreeBuds 5i bežične slušalice dostupne su u tri boje – plavoj, crnoj i bijeloj, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99 EUR.