in

Zoom uvodi nove opcije

Zoom je najavio sveobuhvatnu nadogradnju iskustva sastanka, lansirajući brojne značajke koje pomažu korisnicima da optimiziraju komunikaciju, kreiraju interaktivno iskustvo i poboljšaju radnu učinkovitost.

Prilagođeni virtualni avatari

Svi besplatni i plaćeni korisnici mogu isprobati beta verziju avatara  i kreirati ekskluzivne za prisustvovanje sastancima kroz razne personalizirane kombinacije. Budući da Zoom virtualni avatar može uhvatiti pokrete i izraze lica sudionika time nudi živopisno izražavanje bez uključivanja kamere.  Zoom je obećao u budućnosti nastaviti dodavati još crta lica, frizura i mogućnosti prilagodbe.

Predlošci za sastanke

Omogućuju stvaranje i spremanje predložaka za sastanke u skladu sa potrebama te korištenje postavljenih predložaka na sljedećem sastanku iste vrste. Primjerice, mogu se postaviti predlošci prikladni za online obrazovanje, dodati napredne ankete i kvizovi te ograničiti neke ometajuće funkcije kako bi se poboljšala učinkovitost učenja. Mogu se kombinirati Kahoot, Funtivity i druge bitne aplikacije kako bi se ojačala suradnju na tečaju i timska solidarnost.