in

Zašto je Honor 70 savršen mobitel za ljubitelje fotografija i videa

Honor pametni telefoni inovativni su i moderni uređaji po pristupačnim cijenama, a jedan od njih je i Honor70, koji svojim naprednim karakteristikama nudi korisničko iskustvo koje ljubitelji fotografija i videa ne bi trebali previdjeti. Honor 70 opremljen je vrhunskim sustavom kamera i softverskim rješenjima koja stvaranje i dijeljenje kratkih videozapisa čine još lakšim.

Glavni adut su mu dvije izuzetne kamere – glavna kamera od 54 MP s velikim 1/1,49-inčnim IMX800 senzorom koji omogućava svjetlije i detaljnije fotografije te ultra širokokutna kamera od 50MP koja je ujedno i makro kamera. No, ono po čemu je ovaj uređaj još posebniji je inovativna značajka Solo Cut Mode.

Solo Cut Mode istovremeno omogućava simultanu produkciju više videozapisa. Pored originalnog videa koji prikazuje sve subjekte, tu je i video osobe koju želimo staviti u fokus videa. Čak i kada je osoba ili predmet izvan kadra, uz pomoć tehnologije ponovne identifikacije, fokus se automatski vraća na tu osobu, čime se vlogiranje podiže na jednu potpuno novu razinu. Dodatno, s jednostavnim kontrolama, kreatori mogu stvarati iznimno kreativne vlogove u horizontalnoj i u okomitoj perspektivi te dodatno prilagoditi 1x – 2x zumiranje.

Solo Cut način rada može generirati dva videozapisa visoke razlučivosti od 1080P s 30 sličica u sekundi odjednom. Da biste stvorili ove videozapise, u značajku dvostrukog snimanja videozapisa dodan je niz naprednih algoritama, uključujući otkrivanje, praćenje i prepoznavanje osoba, automatsko fokusiranje, dvostruki efekt uljepšavanja i dvostruku stabilizaciju slike.