in

Na Twitteru se pojavio misteriozni Coca-Cola mobitel

Na internetu je osvanuo render zanimljivog mobitela, koji je „presvučen“ bojama i znakom popularnog bezalkoholnog pića. Prema tome se može naslutiti da Coca-Cola sprema novo partnerstvo s nekim proizvođačem pametnih telefona, ali nije poznato o kome je tačno riječ.

Prema prikazanom renderu, mobitel na stražnjoj strani ima veliki i mali Coca-Colo logotip te sistem od dvije kamere. Iako je dizajn, rekli bismo, poprilično bezličan, uređaj pomalo sliči na obični Realme 10, stoga postoji šansa da je Coca-Colin misteriozni partner – kineski Realme.

Zanimljivo je istaknuti i kako je na Twitteru još u studenom prošle godine otvoren profil Colaphone, koji slijedi osam proizvođača pametnih telefona – Samsung, Nothing, Apple, Xiaomi, Oppo, OnePlus, Huawei i Realme.

Inače, Realme 10, odnosno potencijalni Coca-Colin mobitel, ima 6,4-inčni Super AMOLED zaslon od 90 Hz, a pogoni ga MediaTekov Helio G99 SoC, uparen s do 8 GB RAM-a te 256 GB interne memorije. Na „leđima“ ima 50-megapikselni glavni senzor i 2-megapikselni dubinski, a za autonomiju je zaslužna baterija kapaciteta 5.000 mAh.