in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

(VIDEO) Posljednje ažuriranje Battlefielda 2042 uključuje prerađenu verziju karte Renewal

Gaming

DICE je detaljno objavio najnovije ažuriranje Battlefield 2042, koje uključuje prerađenu verziju Renewal karte.

Zakazano za puštanje u utorak, 27. septembra, ažuriranje 2.1 također će predstaviti novo vozilo i tri dodatna Vault oružja.

Nakon što je u avgustu izdata ažurirana verzija Kaleidoscopea, prerađena verzija Renewala donosi “poboljšani tok igranja, novu naslovnicu, poboljšanja terena i kraće udaljenosti između zastavica”, prema developeru DICE.

U oktobru će uslijediti prerađena verzija Orbitala. Ažuriranje od utorka također će predstaviti vozilo Polaris RZR.

Ažuriranje 2.1 uključuje tri nova Vault oružja koja su prije bila dostupna samo na Battlefield portalu, a sada im se može pristupiti u All-Out Warfareu nakon otključavanja i u obliku P90, GOL Sniper Magnum i M1911.

Druge ključne opcije ovosedmičnog ažuriranja uključuju poboljšanja osmišljena za smanjenje kašnjenja unosa mišem i podešavanje ravnoteže za jurišne i transportne helikoptere i Nightbird.

DICE je također objavio planove za održavanje posebnog događaja sredinom oktobra pod nazivom ‘The Liquidators’. Nudit će “novu kozmetiku koja se može zaraditi uz igranje samo za pješaštvo s uskim prostorima za igru ​​i intenzivnom borbom iz neposredne blizine”.

Druga sezona Battlefield 2042 lansirana je krajem avgusta

Kao odgovor na “polarizirajuće” stručnjake za igru, DICE je nedavno najavio planove za uvođenje sustava klasa za Battlefield 2042 u svom ažuriranju 3. sezone.