in ,

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

PC datoteke sugeriraju da je Marvelov Spider-Man imao mod za više igrača

Datoteke igre referenciraju co-op i PvP modove koji uključuju Milesa i Petera

Insomniac Games razvijao je način rada za više igrača za Marvelovog Spider-Mana, koji bi uključivao Milesa Moralesa i razne načine igre, navode datoteke PC igara.

S izdavanjem PC verzije Marvelovog Spider-Man Remastera, korisnik Twittera DniweTamp otkrio je unutar izvršne reference igre način igre za više igrača koji nije dostupan. VGC je provjerio sadržaj datoteka, potvrđujući ove elemente.

S obzirom na ograničene informacije koje su dostupne, način rada za više igrača omogućio bi drugom igraču da preuzme kontrolu nad Milesom Moralesom zajedno s njegovim jedinstvenim sposobnostima punjenja u raznim aktivnostima. Također bi uključivao PvP način rada i referencu tipa igre kao “Besplatno za sve”, što bi bio PvE način rada.

Datoteke uključuju oblačiće koji je igrač postao “Superiorni Spider-Man”, kao i “igrač 1”, “igrač 2″ te crvene i plave timove. Način rada za više igrača bi naizgled bio odvojen od kampanje za jednog igrača. Prema datotekama igre, ne bi bio dostupan od početka igre, što znači da bi igrač morao otključati ovaj mod ili ga eventualno preuzeti kao dodatni sadržaj.

Datoteke bi mogle sugerirati da se razvija način za više igrača za Marvelov Spider-Man 2, nastavak koji bi navodno trebao uključivati ​​i Petera Parkera i Milesa Moralesa.

Međutim, nakon što je najavio nastavak, Ryan Schneider iz Insomniac Games nazvao je igru ​​”njihovom najepskijom avanturom za jednog igrača dosad”.

Marvelov Spider-Man izašao je za PC prošle sedmice i prema Steamovim podacima postigao je manje vrhunskih igrača od PC debija God of Wara, što ga čini drugim najigranijim PlayStation PC naslovom.