in

LOLLOL LOVELOVE TUGYTUGY WOWWOW

Ipak nije kraj: Ben Affleck ponovo u ulozi Batmana!

Čekajte, zar nije rekao da je gotovo sa tom ulogom?

Zvanično je – Ben Affleck se vraća kao Batman… Ali u filmu Aquaman and The Lost Kingdom.

U predstojećem nastavku Jason Momoa se vraća kao Arthur Curry, pomorski superheroj poznat kao Aquaman. Ali izgleda kao da nije mogao da odoli da ne otkrije da neće biti jedini Justice League član koji se vraća.

“Ponovo ujedinjeni”, rekao je preko Instagrama.

Zvanični DC Comics Instagram je jednostavno odgovorio: “Legende.”

Ono što je iznenađujuće je da je Affleck navodno završio sa Batmanom.

Naravno, znali smo da je trebalo da se pojavi u predstojećem Flash filmu, koji je prvobitno trebalo da se pojavi u novembru 2022. godine, ali je od tada pomjeren za 23. juni 2023. godine, ali ovo je trebalo da bude njegov posljednji put da se pojavljuje naekranu kao Batman. Umjesto toga, izgleda kao da ga je neko ubjedio da se vrati, a nakon njegovog iskustva u Justice League, to nije mogao biti lagan razgovor.

„Imao sam zaista loše iskustvo oko Justice League iz mnogo razloga“, rekao je Affleck.

„Ne krivim nikoga, dogodilo se mnogo stvari, ali u suštini nisam bio sretan. Nije mi se svidjelo da budem tamo. Nisam mislio da je zanimljivo. Onda su se desile neke stvarno grozne stvari, ali tada sam pomislio, neću to više da radim.”

Njegov povratak u film Aquaman 2 je veliko iznenađenje, posebno nakon što je odustao od uloge i režije sopstvene verzije Batmana.

Ipak, izgleda da će se Affleck-ov Batman/Bruce Wayne vratiti, ali kako će se uklopiti u predstojeći nastavak filma Aquaman, ostaje da se vidi, prenosi IGN.